Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мінтрансі обірвався ліфт. Розбиратиметься Генпрокуратура

Понеділок, 29 травня 2006, 12:03

Міністр транспорту і зв'язку Віктор Бондар вважає, що аварія, під час якої в будівлі мінтрансу обірвався ліфт, пов'язана з технічними неполадками, що могли бути викликані або перевантаженням ліфта, або недоробками під час будівництва будинку.

За його словами, Міністерство транспорту звернулося до Генпрокуратури, яка завела кримінальну справу в зв'язку з надзвичайною подією в Мінтрансі, передає "Інтерфакс-Україна".

У понеділок вранці у будівлі Міністерства транспорту на проспекті Перемоги з 24-го поверху обірвався ліфт з людьми.

Як повідомляє прес-служба Мінтрансу, сталося падіння ліфта №5 з 24 поверху.

За попередніми даними, у районі 11 поверху спрацювали системи аварійного гальмування. На першому поверсі відбулась зупинка ліфта. Під час надзвичайної пригоди у ліфті перебувало 16 осіб.

Жертв серед пасажирів ліфта немає. Травм різного ступеня тяжкості (переломи, забиття) зазнало 16 осіб. Потерпілим надано першу допомогу силами медичних працівників Центру офісної медицини МТЗУ та швидкої допомоги. Госпіталізовано 10 чоловік. Серед пасажирів ліфту на момент аварії перебувало 15 співробітників Головавтотрансінспекції.

Причини інциденту в будинку Мінтрансу буде розслідувати спільна комісія у складі представників Генеральної прокуратури, Міністерства з питань надзвичайних ситуацій і Мінтрансу.

За попередніми даними, причиною аварії стало перевантаження.

У залізничній лікарні зараз знаходиться 8 потерпілих з у стані різного ступеня тяжкості, двом з них необхідно оперативне втручання. Про це повідомила начмед лікарні Олена Братусь.

За її словами, важких травм у потерпілих немає.

За даними прийомного відділення цієї лікарні, усього ще один потерпілий був перенаправлений в Інститут нейрохірургії імені Ромоданова на обстеження, крім того, одна пацієнтка направлена в обласну лікарню на обстеження, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...