Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах перевів стрілки розподілу посад з газети радника Ющенка на інтернет

Понеділок, 29 травня 2006, 12:24

Колишній секретар РНБО Анатолій Кінах заявляє, що списки розподілу посад у майбутньому уряді, що з'явилися в Інтернеті, не мають офіційних підстав.

Про це Кінах заявив у понеділок в інтерв'ю журналістам, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Цей список один з багатьох, котрі гуляють по інтернет-сайтам, засобам масової інформації і не мають офіційної нормативної підстави", - сказав Кінах.

Водночас він додав, що даний варіант (де він названий як секретар РНБО) обговорюють експерти, політологи, представники ЗМІ.

Коментуючи хід переговорів щодо формування демократичної коаліції, Кінах відзначив, що "переговори йдуть непросто".

"Ми практично пройшли перший етап - сформували спільне рішення по положеннях політичної коаліції, а зараз розглядається питання програмних положень коаліції і майбутнього уряду", - пояснив він.

Разом з тим Кінах нагадав, що в основі роботи майбутньої коаліції повинна бути стратегія розвитку України як правової демократичної держави, захист прав власника, безпека бізнесу, формування в Україні сучасних земельних відносин.

Крім того, екс-секретар РНБО підкреслив, що "кадрові питання на цьому етапі не розглядаються".

Відповідаючи на питання про те, коли буде створена коаліція, Кінах відзначив, що необхідно її створити в стислий термін", щоб не втрачати часу.

Як відомо, перша інформація про можливі кадрові призначення з'явилася в газеті "Україна Молода", головним редактором якої є радник президента Віктора Ющенка Михайло Дорошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування