Дружину Ющенка прийматиме Лора Буш

Понеділок, 29 травня 2006, 18:25

Перша леді України, дружина президента Катерина Ющенко з робочою поїздкою перебуває в Сполучених Штатах Америки, де вона має зустрітися з дружиною президента США Лорою Буш.

Основною метою поїздки Ющенко є залучення ділових, громадських та медичних кіл США до участі в проекті Фонду "Від лікарні до лікарні", повідомляє прес-служба президента.

Зокрема вона планує залучити кошти для будівництва Медичного центру охорони здоров’я матері та дитини в Києві.

У понеділок у Вашингоні Ющенко вже обговорила подальші кроки проведення інформаційної кампанії та збору коштів на створення та будівництво Центру з президентом корпорації "Генезис Євразія" Даніелом Роскомом (корпорація є організатором поїздки Ющенко до США).

У Вашингтоні Ющенко також має зустрітися з лідерами української діаспори, бізнесменами, представниками американського уряду.

Після Вашингтону, перша леді України відвідає Філадельфію, Сан Франциско та Лос Анджелес, повідомляє Action Ukraine Report.

У Філадельфії Ющенко відвідає Українську федерацію Америки. Також вона буде присутня на обіді, організованому Радою з міжнародних подій у Філадельфії. Вартість квитка на обід складає 75 доларів.

Також перша леді має відвідати декілька медичних центрів Філадельфії.

У Каліфорнії дружина президента продовжить свої зустрічі зі спеціалістами у справах медицини. Там також мають відбутися два прийоми на честь Катерини Ющенко.

У США перша леді України пербуватиме до 4 червня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування