Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син Боделана украв з бюджету 6 мільйонів?

Вівторок, 30 травня 2006, 13:58

Прокуратура Одеської області вивчає причетність сина екс-мера Одеси Руслана Боделана до незаконних операцій із землею, задіяною під одеським ринком "Привоз".

Про це на прес-конференції у вівторок повідомив начальник департаменту Держслужби боротьби з економічною злочинністю МВС Леонід Скалозуб.

За його словами, у результаті перевірок законності використання земельних ділянок в Одеській області було встановлено, що в квітні 2004 року більше 9 тисяч гектарів землі ринку "Привоз" були надані в оренду комерційній структурі "Інвестстройторг".

"До акціонерів цієї структури причетний син колишнього мера Одеси Боделана і деякі його колеги з навчання", - сказав Скалозуб.

Він відзначив, що в ході перевірки було виявлено, що зазначена структура використовувала не тільки ці 9 тисяч гектарів землі, але всю землю, на якій знаходиться ринок "Привоз" - це приблизно 25 тисяч кв.м.

Таким чином, "Інвестстройторг" платив за оренду суму в 3 рази нижчу реальної суми оренди.

"У результаті в бюджет міста недонадходило щонайменше 6 млн. 700 тисяч гривень",- повідомив Скалозуб.

"За цим фактом порушено кримінальну справу і зараз визначається перелік посадових осіб міськради Одеси, які причетні до прийняття такого незаконного рішення", - додав Скалозуб.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування