Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Логвиненка, який сподобався регіоналам, Ющенку підсунули в його апараті

Вівторок, 30 травня 2006, 15:38
Призначення на посаду голови донецької обласної державної адміністрації Володимира Логвиненка не є результатом домовленості з Партією регіонів і своєрідною поступкою цій політичній силі.

Таку заяву президент України Віктор Ющенко зробив у вівторок на прес-конференції в Донецьку, повідомляє Острів.

Він повідомив, що кандидатуру Володимира Логвиненка йому запропонував його апарат, а зовсім не представники якоїсь політичної сили.

Щодо одностайної підтримки кандидатури нового губернатора з боку Партії регіонів, то, за словами Ющенка, він пішов назустріч побажанням мільйонів жителів Донецької області, яки взяли участь у парламентських виборах і зробили свій вибір.

"Ми повинні поважати їхню думку. Тому мова йшла лише про те, щоб підібрати на цю посаду гідну людину, яка відповідала б за ідеї української державності і була б прийнята донецькою громадою", - сказав Ющенко.

Президент також відзначив, що не розглядає невтішні для "Нашої України" результати виборів до Верховної Ради як катастрофу.

За його словами, головне, що владі за останні 15 років вдалося провести чесні вибори, і жителі Донецька отримали можливість без тиску влади проголосувати за ту політичну силу, за яку хотіли.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування