Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича з Тимошенко "не вийде ніколи"

Вівторок, 30 травня 2006, 18:17

Партія регіонів проводить індивідуальні переговори з представниками різних політичних сил із приводу створення коаліції.

Про це заявив член Партії регіонів Володимир Рибак, повідомляє "Остров".

"Ми ведемо переговори в індивідуальному порядку дуже багато. Я не виключаю, що цього року буде коаліція "Нашої України" і Партії регіонів", - зазначив Рибак.

За його словами, пропозиції Партії регіонів підтримуються окремими людьми у всіх фракціях, у тому числі й у КПУ.

При цьому Рибак висловив упевненість, що "на депутатів буде давити розпуск парламенту", у зв'язку з чим вони "і з чортом можуть укласти коаліцію".

"Ми ж вважаємо, що цього робити не можна. Партія регіонів готова до коаліції з усіма силами окрім комуністів – вони самі це відкидають, це їхня справа", - сказав регіонал.

При цьому він підкреслив, що "і з БЮТ у нас не вийде ніколи". "Але там є нормальні люди, що можуть увійти до коаліції", - додав Рибак.

У той же час він повідомив, що в найближчому майбутньому Партія регіонів планує збільшити прохідний бар'єр до Верховної Ради.

"Ми найближчим часом піднімемо прохідний бар'єр до Верховної Ради. І багато, багато аутсайдерів, у тому числі партії, що на слуху, перестануть існувати", - заявив регіонал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування