Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Волі-Кабель" заборонили підвищувати ціни?

Середа, 31 травня 2006, 09:13

Антимонопольний комітет, проаналізувавши отримані від компанії "Воля-Кабель" матеріали, прийшов до висновку, що вартість повного пакета послуг кабельного телебачення компанії не може складати більше 22 грн.

Про це повідомили в прес-службі АМК у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

У зв'язку з цим, на думку комітету, заплановане в поточному році підвищення вартості повного пакета з 18 до 30 грн. є необґрунтованим.

У той же час АМК виявив об'єктивне збільшення на 23-28% витрат столичного оператора на сервісне обслуговування абонентів і модернізацію телемереж, зокрема, через зростання вартості матеріалів і устаткування.

Як відзначив голова АМК Олексій Костусєв, слова якого цитує прес-служба, "заміна каналів у неповному пакеті - не зловживання монопольним положенням, тому що рішення про склад цього пакета, яким користується переважна більшість абонентів, законодавство покладає на Національну раду з питань телебачення і радіомовлення".

Раніше в листопаді 2005 року АМК рекомендував "Волі-Кабель" утриматися від підвищення тарифів на пакет аналогового телебачення з 18 грн. до 20,2 грн. Компанія погодилася з рекомендаціями АМК.

Компанія "Воля" надає доступ передплатникам до пакетів програм кабельного телебачення, представлених торговельною маркою "Воля Преміум ТВ", а також доступ до ресурсів інтернет, представлений торговельною маркою "Воля Бродбенд".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування