Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Ющенка поговорила з дружиною Буша

Середа, 31 травня 2006, 10:28

Дружина президента Катерина Ющенко, яка перебуває з робочою поїздкою у Сполучених Штатах Америки, зустрілася з дружиною президента США Лорою Буш.

Катерина Ющенко подякувала Лорі Буш за підтримку, яку урядові та неурядові організації США надають Україні у сфері охорони здоров’я, зокрема у рамках програм, спрямованих на боротьбу з ВІЛ/CНІДом, туберкульозом, пташиним грипом, та в подоланні наслідків Чорнобильської аварії.

Дружини президентів також наголосили на важливості програм обміну студентами між Україною та Сполученими Штатами.

Катерина Ющенко та Лора Буш обговорили чинні проекти співпраці Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" з американськими медичними та навчальними закладами, зокрема за програмою "Від лікарні до лікарні".

У рамках цих проектів українські лікарні – учасники програми співпрацюють з медичними закладами Техасу та Флориди.

Катерина Ющенко представила Лорі Буш найважливіший проект Фонду – створення та будівництво Медичного центру охорону здоров’я матері та дитини у Києві.

Лора Буш поцікавилася заходами, які здійснює Україна по вшануванню жертв Голодомору 1932-33 років.

Катерина Ющенко розповіла про існуючі державні програми у цій сфері, а також про проект Фонду "Україна 3000", в рамках якого збираються та документуються свідчення людей, які пережили Голодомор.

Дружина президента знаходиться у Сполучених Штатах з робочою поїздкою, мета якої – залучення американських ділових, наукових та медичних кіл до співпраці з Україною у рамках програм Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000", повідомляє прес-служба президента.

29 травня Катерина Ющенко зустрілася з українською громадою США у Вашингтоні та відвідала Джорджтаунський університет.  

Крім того, дружина президента зустрілася з міністром охорони здоров’я та суспільних послуг США Майком Левітом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування