Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Києві може вибухнути нова "Еліта-центр"

Середа, 31 травня 2006, 11:16

В Києві може виникнути черговий будівельний скандал через невиконання будівельних планів державною компанією "Житлоінбуд".

3 роки тому люди віддали гроші за квартири, яких не збудували й досі, повідомляє канал НТН.

На цей раз інвестори звинувачують державну фірму. Вони вийшли із пікетом до стін мерії.

У понеділок стурбовані інвестори зранку пікетували міську адміністрацію.

"Ніхто з представників Київміськадміністрації з нами не порозмовляв - потім просто вони забрали наші документи в руки, канцелярія, тому що воно не влазило в поштову скриньку", - розповідає один з інвесторів.

Сергій - один з інвесторів - розповідає, що заради того, щоб придбати нову двокімнатну квартиру на Васильківській був змушений продати житло у центрі Києва. За нове помешкання, каже, віддав усю суму одразу.

За словами вкладників, щоб не роздмухувати занепокоєння у киян, на будівельний майданчик час від часу приїжджали вантажівки. Втім, серйозних будівельних робіт не проводили.

З моменту підписання договору інвесторами пройшло вже 3 роки, за цей період на будмайданчику нічого не побудували. В "Житлоінбуді" пояснюють, що затягування відбувається через підготовку проектної документації.

Від офіційних коментарів керівництво будівельної компанії категорично відмовилося.

Водночас інвестори зазначають, що деякі представники "Житлоінбуду" вже пропонували їм забрати свої кошти.

Однак вкладники вважають, що сьогодні цих грошей на придбання житла вже не вистачить. І вимагають від офіційних осіб роз’яснити причини виникнення конфлікту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування