Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

UMC вводить ліміт на безліміти

Середа, 31 травня 2006, 12:21

Компанія UMC з 1 червня переводить більшість своїх абонентів тарифного плану "UMC Безлімітний-2005" на новий пакет "UMC Безлімітний-2006", що істотно обмежує можливості використання мобільного зв'язку.

Основною відмінністю нового тарифного плану від попереднього є поділ 4 тис. пакетних хвилин на 3 тис. хвилин для дзвінків всередині мережі і лише 1 тис. - на дзвінки поза нею, повідомляє видання "Сейчас".

За інформацією довідкової служби UMC, новий тарифний план вже частково введено у дію, причому "абонентів про перехід на новий пакет попереджають за сім календарних днів".

Хоча перехід проводиться в обов'язковому порядку, абонент у будь-який момент може перевестися на інший тарифний план, зазначив представник компанії.

Юрист компанії "Крижанівський і партнери" Євгеній Фесюра вважає таку поведінку оператора мобільного зв'язку істотним порушенням, через що на компанію надалі будуть подаватися позови.

У той же час гендиректор UMC Адам Вояцкі вважає, що "з юридичної точки зору все законно", передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, переводити на пакет "Безлімітний 2006" з більш вигідних пакетів будуть лише тих клієнтів, що "зловживали його використанням".

Дії компанії спрямовані проти абонентів, що "незаконно перепродавали послуги зв'язку UMC, що призвело до збитків і фактичного перехресного субсидування серед абонентів компанії".

Як приклад таких несумлінних користувачів Вояцкі назвав продавців послуг зв'язку біля метро і вокзалів, що пропонують дзвонити з їхнього мобільного телефону на будь-які номери по країні.

Він додав, що загальна кількість абонентів, яких може торкнутися зміна пакету, складає 0,1% в абонентській базі компанії.

Вартість нового пакету залишається без змін - 600 грн. на місяць, аванс - 1199 грн., активація прямого номеру - 100 грн. Вартість вихідних дзвінків понад включені пакетні хвилини складає 1 грн. за хвилину.

На думку аналітиків, через необхідність перераховувати іншим операторам зв'язку близько 0,5 грн. за кожну хвилину розмови поза мережею UMC нинішні безлімітні пакети приносять відчутний збиток компанії, що і змусило її переглянути умови надання послуг.

Друга за величиною на українському ринку мобільного зв'язку компанія UMC станом на 30 квітня обслуговувала 14,597 млн. абонентів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
11:05
Іспанія відправить в Україну ракети до Patriot замість самої системи ППО – ЗМІ
11:00
Розстріл поліцейських на Вінниччині: підозрюваним допомагали тікати двоє військових
10:58
фотоЗа хабарі робили довідки про інвалідність: ДБР викрило групу медиків на Львівщині
10:52
Сольський досі міністр і після виходу на волю зможе повернутися до роботи - адвокат
10:40
"Укрзалізниця" відновила регулярний рух поїздів на Харківщині
10:30
У Харкові двоє ремонтників коригували атаки РФ по позиціях мисливців за "Шахедами"
10:29
Виросли на війні: скільки PepsiCo, Phillip Morris та інші заробили в Росії у 2023
10:25
Anglo American відхилила пропозицію з поглинання від гірничодобувного гіганта BHP як значно недооцінену
Усі новини...