Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Слідом за Кримом бойкот НАТО оголосить Донецьк?

Субота, 10 червня 2006, 16:14

Виконком Донецького обласного відділення Партії регіонів (ДОО ПР) оголосив Донецьку область "територією без НАТО".

Як повідомляє прес-служба відділення, таке рішення прийняте на засіданні виконкому ДОО ПР у суботу, на якому розглядалася соціально-політична ситуація в регіоні й Україні.

За підсумками засідання виконком прийняв звернення до жителів Донецької області, народних депутатів України, представників депутатського корпусу місцевих рад.

Зокрема, у ньому говориться: "Виражаючи волю жителів Донбасу, керуючись численними зверненнями громадських організацій, з метою збереження громадського порядку, захисту національної безпеки і суверенітету, вважаємо за необхідне висловити свою солідарність з депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим і до прийняття всіх необхідних рішень Верховною Радою України оголосити Донецьку область територією без НАТО".

Виконком ДОО ПР звернувся до депутатів Верховної Ради з проханням терміново розглянути ситуацію, що склалася в Криму в зв'язку з підготовкою до спільних навчань "Сі-бриз-2006".

Також обласне відділення Партії регіонів звернулося до президента з проханням сприяти неухильному дотриманню конституційних норм, що визначають позаблоковий статус держави, вживанню необхідних заходів для забезпечення національної безпеки.

Крім того, виконком звернувся до представницьких органів місцевого самоврядування всіх регіонів країни з пропозицією "винести на обговорення питання про ситуацію в Україні, поставити перед Кабінетом міністрів питання про надання органам місцевого самоврядування повної компенсації значно зрослих витрат, пов'язаних з підвищенням тарифів на енергоносії і комунальні послуги".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування