Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко теж кличуть Ющенка на допомогу

Понеділок, 12 червня 2006, 16:13

У Блоці Юлії Тимошенко вважають, що переговори зі створення коаліції повинні вестися на рівні лідерів СПУ Олександра Мороза, БЮТ Юлії Тимошенко і почесного президента "Народного союзу "Наша Україна" Віктора Ющенка.

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" в понеділок заявив заступник глави фракції БЮТ Микола Томенко, коментуючи ситуацію з призупиненням переговорів зі створення коаліції.

За його словами, пошук компромісу має вестися між "трьома лідерами, які були на Майдані".

Томенко висловив думку, що саме Ющенко, Тимошенко і Мороз "нині мають визначати формат влади", оскільки формат, за яким "Наша Україна" представлена "п'ятьма представниками", "вичерпав себе".

"Єдиним шансом завершити переговори до 14 червня (день чергового засідання Верховної Ради після перерви, оголошеної 7 червня) є переговори у форматі "президент-Тимошенко-Мороз", - сказав заступник глави фракції.

Томенко допустив, що в період "безвладдя" інші представлені в парламенті сили - Партія регіонів і Комуністична партія - "зможуть зібрати голоси для проведення разового голосування з обрання керівництва Верховної Ради України".

Водночас він висловив переконання, що їм не вдасться створити в парламенті стабільну більшість.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування