Американці остаточно полетіли з України

Понеділок, 12 червня 2006, 16:54

Остання група зі 102 американських резервістів о 14:27 в понеділок вилетіла з міжнародного аеропорту Сімферополя на американську базу Рамштайн у Німеччині.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна"в прес-службі міністра оборони, це була остання група з 227 фахівців США, які мали побудувати на Старокримському полігоні казарми й удосконалити існуючу інфраструктуру в рамках підготовки до українсько-американських навчань "Сі Бриз - 2006".

У ході проводів резервістів командувач Військово-морськими силами України контр-адмірал Ігор Тенюх від імені міністра оборони України висловив подяку резервістам.

Командувач вибачився за ситуацію, у якій вони виявилися, і подякував їм за розуміння.

Тенюх вручив старшому групи резервістів полковнику резерву корпусу морської піхоти США Біллу Блеку пам'ятні сувеніри.

Голова кримської організації Партії регіонів, народний депутат Василь Кисельов в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" в понеділок повідомив, що пікети навколо Феодосійського порту не знімуть доти, поки з його території не вивезуть назад вантаж, доставлений наприкінці травня американським судном Advantage.

Як повідомлялося, у другій половині дня з аеропорту Сімферополя відбули двома рейсами 125 американських резервістів, що перебували у Криму з метою підготовки навчань "Сі Бриз".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News