Саакашвілі вступив у клуб любителів українських футболістів

Вівторок, 13 червня 2006, 12:45

Грузія створила в Тбілісі клуб вболівальників збірної України з футболу.

Про це повідомила "Українським новинам" прес-служба посольства Грузії в Україні.

Засновниками фан-клубу є Міністерство закордонних справ Грузії і політична партія "Єдиний національний рух", лідером якого є президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Членами фан-клубу стали Саакашвілі, міністр закордонних справ Гела Бежуашвілі, голова адміністрації Президента Георгій Арвеладзе, голови ради міністрів автономних республік Абхазії й Аджарії Іраклій Аласанія і Леван Варшаломідзе, голова державного комітету зі спорту Давид Намгалаурі, заступники міністра закордонних справ Ніка Натбіладзе і Леван Чоладзе.

Штаб-квартирою вболівальників за збірну України на час проведення чемпіонату світу з футболу 2006 року стало кафе-клуб SWITCH у Тбілісі.

Прес-служба відзначає, що Саакашвілі збирається 14 червня відправиться в це кафе відразу після повернення із Санкт-Петербургу (Росія) із зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, щоб уболівати за українську команду в матчі Україна - Іспанія.

Очікується, що президент Грузії й інші вболівальники фан-клубу будуть дивитися матч у футболках збірної України, що були привезені для членів фан-клубу з Києва.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування