"Бритоголові" від Партії регіонів пообіцяли активісту відрізати голову

Вівторок, 13 червня 2006, 18:10

У Феодосії активісти молодіжної організації "Студентське братство" змушені були припинити акцію "проти порушень російським Чорноморським Флотом угод про базування в Україні".

Акція була розпочата вранці, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами лідера "Студентського братства" Олега Яценка, йому вручили рішення виконкому міста про заборону проведення акції через неукладання договору з організацією, що повинна забезпечувати прибирання території в місці проведення пікету.

У той же час УНІАН повідомив, що активісти Партії регіонів блокували у Феодосії кореспондента інформагентства та Яценка, не даючи журналісту можливості працювати.

Зокрема, "журналіста УНІАН, що намагався записати інтерв'ю з головою "Студентського братства" неподалік від намету, відразу оточили більше 10 активістів Партії регіонів, налаштованих на бійку".

"Вони виривали журналістське посвідчення, заважали розмові, ображали Яценка і всіляко провокували бійку. Представники міліції, що вчасно втрутилися, запобігли цьому", - зазначається в повідомленні.

Інцидент повторився через півгодини, однак фізичного зіткнення вдалося уникнути завдяки втручанню міліції.

"Партія регіонів продовжувала блокувати намет, вимагаючи його згорнути, називаючи активістів "Студентського братства" провокаторами від "Нашої України", - зазначає інформагентство.

За словами Яценка, у вівторок "бритоголові" погрожували йому, вимагаючи від "Студентського братства" згорнути намет і припинити акцію навпроти гарнізонного будинку офіцерів Чорноморського флоту Росії.

Також голова організації повідомив, що "молодчики з політичних сил, що намагаються протидіяти акції студентів, пообіцяли, що його голова сьогодні ввечері буде валятися на сходах будинку офіцерів".

УНІАН, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування