Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість роботи Кабмін піде в пивний бар дивитися футбол

Вівторок, 13 червня 2006, 19:16

У передмісті Берліну урочисто відкрився "Український дім" - резиденція української делегації на чемпіонаті світу з футболу.

У ході чемпіонату в "Українському домі" заплановані зустрічі вболівальників з керівниками Федерації футболу України, протокольні заходи за участю місцевої влади Потсдаму.

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс сказав, що сьогодні "вся Україна об'єдналася навколо національної збірної, яка уперше вийшла у фінал світової першості".

За словами міністра молоді і спорту Юрія Павленка, у середу засідання Кабінету міністрів не буде, а члени уряду будуть дивитися гру "в одному з київських пивних барів".

Він запросив туди ж учасників переговорів по створенню коаліції, висловивши думку, що там процес переговорів буде більш успішним.

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві підтвердив, що члени уряду будуть спостерігати за боротьбою українських футболістів в одному зі столичних пабів.

Заступник держсекретаря Маркіян Лубківський в інтерв'ю агентству сказав, що президент Віктор Ющенко має намір уважно стежити за ходом гри по телевізору.

За словами посла України в Німеччині Ігоря Долгова, участь збірної України в Мундіалі дозволить "представити Україну як державу".

Він відзначив, що у відкритому фан-сіті в Потсдамі проходять концерти за участю художньої самодіяльності.

За словами Долгова, на перших іграх будуть присутні близько 2,5 тис. українських вболівальників, які придбали квитки за квотою ФІФА. У той же час, сказав він, їх може бути більше за рахунок українців, які проживають у Німеччині.

Павленко в інтерв'ю агентству сказав, що всі гравці збірної "уже ввійшли в історію". "Також історичною реліквією буде м'яч, яким почнеться гра. Тому одне з моїх завдань - привезти його в Україну і віддати в музей спортивної слави.

Україна 14 червня стартує на чемпіонаті світу грою зі збірною Іспанії.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування