Партія регіонів розкрила "помаранчевим коаліціянтам" свої обійми

Вівторок, 13 червня 2006, 19:52

Партія регіонів підтримує створення широкої парламентської коаліції і заявляє про готовність до сформування керівних органів парламенту і Кабінету міністрів.

Про це йдеться в заяві президії політради Партії регіонів стосовно ситуації, що склалася довкола формування парламентської коаліції.

"Ми готові до ефективної роботи з тим, щоб сформувати керівні органи парламенту і Кабінету міністрів, які б негайно взялися до втілення в життя антикризової програми і стратегії економічного розвитку", - зазначається в документі.

"Ми повинні зараз зробити все, щоб наверстати прогаяний час і налагодити функціонування всіх державних механізмів на основі порозуміння, консолідації та вболівання за долю держави і народу", - переконані в Партії регіонів.

В заяві зазначається, що "немає таких розбіжностей, яких би ми не зуміли подолати задля високої цілі благополуччя і спокою у суспільстві".

"В іншому випадку ми не зможемо говорити про політичну відповідальність, про високий обов'язок, який поклав на нас народ, довіривши нам керувати країною", - додається в документі.

Тому Партія регіонів "висловлюється за участь у широкій парламентській коаліції і заявляє з усією відповідальністю, що здатна відстоювати інтереси всього народу і впевнена в активній підтримці такої позиції всіх громадян".

"Від того, як ми складемо цей громадський іспит, буде залежати не лише наше політичне майбутнє, а й завтрашній день усієї країни. Закликаємо до консолідації, об'єднання і до праці", - заявляє Партія регіонів.

Як відомо, раніше один з лідерів "Нашої України" Роман Безсмертний закликав до переговорів по створенню коаліції усіх переможців парламентських виборів.

Також один із членів політради "Нашої України" Анатолій Матвієнко висловив думку, що найкращим варіантом коаліції був би союз між "Нашою Україною", БЮТ та "Регіонами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...