Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через януковичців і вітренківців Феодосія втратила 150 тисяч доларів

Середа, 14 червня 2006, 09:02

Через проведення акції протесту у Феодосії проти проведення міжнародних військових навчань місто втратило близько 150 тис. доларів.

Про це говориться в заяві прес-аташе Посольства США в Україні Брента Байерса, передає Обком з посиланням на Уніан.

У заяві відзначається, що резервісти Корпуса морської піхоти США, запрошені в Україну українським урядом для будівельних робіт з модернізації інфраструктури українського військового навчального центру в Старому Криму, виїхали з України і повертаються до своєї громадської роботи.

Як резервістів їх призивають на військову службу тільки на два тижні щороку, повідомляє відділ преси, освіти і культури посольства США.

"Ми шкодуємо, що морські піхотинці не мали можливості провести модернізаційні роботи, які б поліпшили умови навчань українських Збройних Сил. Той, хто поширював чутки, що вони прибули створювати американську військову базу або базу НАТО, мав або неправильну інформацію або нечесні наміри", - говориться в документі.

"Шкода, що певні політичні інтереси деяких людей перешкодили реалізації проекту, що був би корисним для українських військових і влив би приблизно 150 тисяч доларів в економіку міста Феодосія завдяки контрактам на придбання на місцевому ринку будівельних матеріалів і залученню робочої сили", - заявляє прес-аташе посольства США.

"Ми збираємося продовжувати підготовку навчань, за умови, що український уряд висловить бажання проводити "Сі Бриз 2006", а Верховна Рада прийме відповідне законодавство", - говориться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування