Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко поєднала футбол і коаліцію, а Мороз розповів про м’яч з цеглиною

Середа, 14 червня 2006, 11:27

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко побажала українським футболістам перемоги у матчі з іспанцями, який має відбутися в середу в рамках Чемпіонату світу з футболу.

"Я переконана в тому, що вони роблять в тисячу разів більше в Україні, ніж всі президенти, прем’єри, народні депутати в купі, бо вони насправді відстоюють Україну, а не ганьблять її на весь світ", - сказала вона з трибуни парламенту.

"Я переконана, що наші хлопці в українські збірній не укладуть коаліційної угоди з іспанською збірною і не відступлять від боротьби, яка потрібна сьогодні українській державі", - додала вона, натякаючи на можливу коаліцію "Нашої України" з Партією регіонів.

Водночас лідер Соцпартії Олександр Мороз, який взяв репліку після Тимошенко, зазначив, що політика "нагадує футбол", але має деякі відмінності.

"Футбол залежить не від емоцій. Там м’яч круглий, всяк буває. В політиці теж м’яч, але всередині – цеглина. Тому завжди треба грати так, щоб не позбивати собі ноги і щоб був загальний нормальний результат", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування