Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони та комуністи придумали створити перші слідчі комісії

Середа, 14 червня 2006, 12:17

Партія Регіонів вимагає розгляду ситуації навколо Дніпропетровської обласної ради.

Про це заявив депутат партії Регіонів Олександр Пеклушенко з трибуни в середу.

"Вимагаємо розглянути ситуацію з обранням керівництва Дніпропетровської облради на пленарному засіданні", - зазначив він.

За його словами, Партія також вимагає заслухати керівників МВС, СБУ та прокуратури, та також обудсмена в зв’язку з перешкоджанням в роботі депутатів і їхнім побиттям в будівлі Дніпропетровської облради.

"ПР також вимагає створення тимчасової слідчої комісії ВР щодо розслідування факту порушення прав депутатів", - зазначив Пеклушенко.

Раніше, 2 червня, чотирьох народних депутатів та депутатів обласної ради від Партії регіонів, які проживають у Дніпропетровську, охорона не пропускала у приміщення обласної ради, де мали обрати голову облради.

***

В свою чергу, фракція Компартії вимагає сформувати слідчу комісію для розслідування ситуації навколо американського судна "Advantage" в порту Феодосії, а також призначення президентом посла Німеччини Дітмара Штюдеманна своїм позаштатним радником.

Також в зв’язку з ситуацією у Феодосії КПУ вимагає звільнити міністра оборони, закордонних справ та юстиції з своїх посад.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування