"Наша Україна" хоче компромісу, щоб не було шаленства

Середа, 14 червня 2006, 12:51

Лідер фракції Наша Україна Роман Безсмертний заявляє, що "Наша Україна" обирає курс компромісу.

Про це він заявив, виступаючи з трибуни Верховної ради в середу.

"Шановні колеги! У нас з вами залишилося 10 днів. Ми обираємо курс не шантажу чи ультиматумів. Ми обираємо курс компромісу. Давайте за цей компроміс будемо боротися і його досягнемо", - зазначив він.

За його словами, нинішній переговорний процес – це очищення від поганого і набуття нового змісту української демократії.

"Ми можемо досягти цього нового змісту лише послідовними, цілеспрямованими кроками. Не залякуваннями один одного, а пошуком складного компромісу", - сказав він.

"Нова коаліційна угода і програма нової коаліції має насамперед орієнтуватися на виконання реалізації Україною європейського курсу та євроатлантичної інтеграції, ми маємо досягнути високого рівня конкурентоспроможної української економіки, а українська влада має стати прозорою і підзвітною громадянам", - зазначив він.

Кажучи про рішення фракції про консультації з усіма фракціями-переможницями, які пройшли до парламенту, Безсмертний сказав:

"Наша позиція - необхідно провести попередні консультацій з усіма політичними силами для того, аби визначитися, з ким вести подальші переговори. У нас зараз проста альтернатива: або коаліція, або виборче шаленство. Ми – за коаліцію, адже ми – відповідальна політична сила", - наголосив Безсмертний.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування