Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" І РЕГІОНИ ВЗЯЛИ ТАЙМ-АУТ ДО ВІВТОРКА

Четвер, 15 червня 2006, 11:57

Наступне засідання Верховної Ради відбудеться 20 червня.

"За" проголосували 253 депутати фракцій "Нашої України" та "регіонів".

Доповідаючи проект постанови, її автор "нашоукраїнець" Роман Зварич зазначив, що зараз Верховна Рада опинилася у "складній і важкій ситуації через недосконалість конституційної реформи", оскільки вона не може працювати до створення коаліції.

Він також повідомив, що "Наша Україна" провела попередні консультації з Партією регіонів з цього приводу. При цьому Зварич відзначив, що ця пропозиція є відкритою для інших політичних сил.

"В силі ця пропозиція лишається і для БЮТ та СПУ, якщо вони готові сісти за стіл переговорів", - заявив Зварич на репліку Йосипа Вінського.

З метою проведення переговорів по коаліції він запропонував взяти перерву до наступного вівторка.

В той же час комуніст Петро Симоненко заявив, що бізнес-інтереси зараз заважають створенню коаліції і запропонував створити перелік національних інтересів і сформувати антикризову коаліцію.

Натомість Зварич поставив йому питання: "Петро Миколайович, я так розумію, що ваші бізнес-інтереси не дають вам увійти в переговори з "Нашою Україною".

На що у свою чергу комуніст відповів, що "рівень культури визначається хоч поганеньким, але дипломиком, а коли диплому немає, то і культури нема".

Як відомо, минулого року Зварич потрапив у скандал через свій диплом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування