Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після весілля Тимошенко готує план боротьби за Україну

Четвер, 15 червня 2006, 12:24

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко покладає на президента Віктора Ющенка відповідальність за створення коаліції Партії регіонів та "Нашої України".

"Персональну відповідальність несе президент. Без нього це весілля не перехреститься", - сказала Тимошенко в коментарі журналістам у четвер.

"Я навіть назву придумала для цієї коаліції: "Не зрадь Майдан", – сказала Тимошенко.

Вона звернула увагу, що у четвер представники "Нашої України" Юрі Ключковський та Роман Зварич зробили протилежні заяви: перший - про те, що переговори не проводяться з Партією регіонів, другий – про те, що все-таки ведуться.

"Це говорить про те, що в "Нашій Україні" йде "розброд і шатанія" – повна деградація курсу", - сказала Тимошенко.

При цьому вона додала, що "сьогодні можна розраховувати на здорове ядро в "Нашій Україні", яке не підтримає це антиукраїнське рішення".

Крім того, Тимошенко заявила , що "Наша Україна" і Партія Регіонів спільно голосували за перерву з тим, щоб проводити переговори.

"Як тільки вони оголосять про коаліцію – ми оголосимо план боротьби за Україну, бо ми ніколи не віддамо Україну на розтерзання кланів", - зазначила Тимошенко.

Тим часом один з лідерів БЮТ Микола Томенко сказав, що блок не проводить більше переговорів у форматі трійки.

"Ми в форматі трійки офіційно не збираємось і працюємо в режимі підготовки до демократичної, ефективної і толерантної опозиції", - сказав він.

Томенко також додав, що не знає, наскільки довго проіснує коаліція Партії регіонів та "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування