Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів хоче зіграти з "Нашою Україною" по-помаранчевому?

Четвер, 15 червня 2006, 12:26

Партія регіонів не відмовиться від своєї позиції надання російській мові статусу другої державної.

Так член "Регіонів" Борис Колесников прокоментував заяви представників "Нашої України" про те, що у випадку коаліції "біло-блакитним" доведеться відмовитися від деяких передвиборних гасел.

"Партія регіонів ніколи не відмовиться, щоб російська мова була другою державною. Партія регіонів не відмовиться і від ідеї України без НАТО", - передає його слова прес-служба партії.

"Партія регіонів не за те, щоб у НАТО бути або не бути, а за те, щоб це питання розглядалося не кулуарно, а на всеукраїнському референдумі", - зауважив Колесников.

За його словами, регіонали, як і раніше, мають намір ініціювати створення слідчої комісії в парламенті, що буде розслідувати обставини появи іноземного корабля зі зброєю у Феодосії.

"Для створення слідчої комісії необхідно 150 голосів, і нашої фракції цілком досить, щоб була створена така комісія", - додав він.

Як відомо, створення демократичної коаліції не відбулося, тому що учасники переговорів категорично відмовлялися поступатися своїми позиціями.

Зокрема, БЮТ відстоював прем'єрство Юлії Тимошенко, а СПУ і "Наша Україна" претендували на посаду спікера Верховної Ради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування