Німці вважають, що Україна програла Іспанії через жаб і комарів

П'ятниця, 16 червня 2006, 11:01

Українська збірна програла Іспанії на ЧС-2006 з футболу з рахунком 0:4 через жаб і комарів.

Така версія бурхливо обговорювалася в четвер увечері німецькими новинними телеканалами, стверджує російське інформагентство РИА Новости.

За їх повідомленням, жаби і комарі "буквально "облягли" розташований в мальовничому місці на березі озера Темплінер готель "Земінарис", де оселилися українці".

Одні всю ніч голосно квакають, не даючи як слід виспатися, інші "зудять" і кусаються.

Рятуючись від цих "ворогів", українські футболісти змушені тримати усі вікна закритими, що позбавляє їх свіжого повітря.

"Напередодні з'явилися чутки, що українські футболісти пригрозили керівництву готелю з'їхати, якщо воно не знайде спосіб "заткнути" неприязних тварин", - пише інформагентство.

Однак директор готелю Хартмут Пірль спростував "усі безглузді чутки" стосовно наміру українських гостей достроково залишити свою тимчасову резиденцію.

За його словами, команда займає ціле крило чотиризіркового готелю, місця в якому зарезервовані до півфіналу. "Мені нічого не відомо про подібні наміри", - заявив він.

Пірль підкреслив, що вікна готельних номерів обладнані протимоскітними сітками, така ж сітка є і на терасі з видом на озеро, де гравці люблять увечері посидіти, відпочиваючи від спеки, що стоїть по всій Німеччині.

"Що ж стосується "жаб'ячих концертів", то від них нікуди не дітися - готель розташований у природному заповіднику, а в жаб зараз саме шлюбний сезон", - пояснив директор.

"Навкруги природа - пташки щебечуть уранці, по вечорах квакають жаби. Через пару тижнів їх шлюбний сезон закінчиться, буде тихіше", - додав він.

У той же час один із місцевих спортивних оглядачів зазначив: "У їхньому положенні роздратування може викликати не те, що писк комара або квакання жаби, а навіть листок, що впав з дерева - добре, що зараз не осінь".

Українська правда

Розширену версію читайте на Tablo ID

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...