Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Криму повертаються американці, щоб замести останні сліди?

П'ятниця, 16 червня 2006, 13:56

У неділю, 18 червня, до Криму прибудуть 35 американців, щоб забезпечити відправку вантажу, що передбачався для міжнаціональних вчень на півострові.

Про це у п'ятницю повідомляє представництво президента в Автономній Республіці Крим.

За їх інформацією, 18 червня о 15 годині до Криму прибудуть 35 громадян США в цивільному одязі, без зброї, для технічного забезпечення відправки вантажу, який знаходиться на митній території України в Феодосійському морському торговельному порту, до міста призначення за межі України.

Вантаж в період з 18 по 24 червня цього року буде вивезений на цивільному українському судні "Антон Колесніченко", який зафрахтовано з цією метою, громадяни США покинуть територію України разом з вантажем.

Постійний представник президента в Криму Геннадій Москаль просить всі політичні сили та партії утриматись від акцій протесту, оскільки відправка вантажу була одною з головних вимог протестуючих в м. Феодосія, зазначається в повідомленні.

Також Москаль сподівається на "здоровий глузд та розуміння усіх, щоб в найближчий час закінчити протистояння, яке до сьогодні є в м. Феодосія та зняти політичну напругу, і спокійно розпочати курортний сезон".

Як відомо, у червні в Криму мали відбутися міжнаціональні вчення "Сі Бриз 2006".

Проти присутності на території України іноземних військовиків без належного дозволу Верховної Ради виступили окремі політичні партії, серед яких СДПУ(о), Блок Наталі Вітренко, Компартія і Партія регіонів. Вчення було вирішено перенести.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...