Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не виконав три умови "Нашої України"?

П'ятниця, 16 червня 2006, 17:24

Політрада блоку "Наша Україна" не ухвалила рішення про офіційний старт переговорів з Партією регіонів.

Про це в п'ятницю за результатами засідання політради повідомила керівник інформдепартаменту блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді.

За її словами, ніхто з учасників засідання політради блоку не обговорював можливість підписання коаліційної угоди з Партією регіонів у найближчі дні.

Мокріді також повідомила, що засідання політради блоку продовжувалося близько 2 годин. За її словами, у ньому брали участь представники всіх політичних партій, що входять до блоку "Наша Україна".

"Політична рада не приймала ніякого рішення і проходила в режимі обговорення ситуації, що склалася навколо формування коаліції", - сказала Мокріді.

За її словами, у ході засідання його учасники акцентували увагу на продовженні консультацій із усіма політичними силами, як у рамках "трійки" - СПУ, БЮТ, "Наша Україна", так і в рамках "двійки" - "Наша Україна" і Партія регіонів.

Крім того, за словами Мокріді, на засіданні політради відзначалася необхідність виробити чітку картину стосовно розбіжностей, що існують у програмах політичних сил.

Мокріді також повідомила про те, що у найближчі вихідні дні переговори і консультації будуть продовжуватися.

Як відомо, у четвер з'явилася інформація про те, що офіційний старт переговорів між Партією регіонів і "Нашою Україною" буде оголошено у випадку, якщо "Регіони" виконають три умови.

Зокрема, вони повинні відмовитися від своїх позицій по федералізму, по гаслу "Україна – територія без НАТО" і від надання російській мові статусу другої державної.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування