Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україні залишилась одна країна на шляху до СОТ

Субота, 17 червня 2006, 10:15

Наступне засідання Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до Світової організації торгівлі відбудеться восени 2006 року.

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ, такої домовленості досягли учасники 16-го офіційному засіданні Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до СОТ, яке відбулося 15 червня ц. р. у Женеві в Швейцарії.

Як повідомлялося раніше заступник міністра економіки Валерій П’ятницький від імені України підписав двосторонній протокол про доступ на ринки товарів та послуг з Колумбією. передає УНІАН.

Таким чином, зазначає МЗС, делегації України залишилося завершити двосторонні переговори про доступ на ринки товарів та послуг з Киргизькою Республікою - останньою країною-членом СОТ, яка входять до Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до цієї міжнародної організації.

Делегація України продовжує двосторонні переговори з Киргизькою Республікою та намагатиметься повністю завершити переговорний процес до наступного засідання РГ, наголошує прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Також залишається підписати протокол про взаємний доступ на ринки товарів і послуг Тайванем (за інформацією МЗС, протокол з цією країною вже парафовано).

31 травня ц.р. в Женеві Україна і Китайський Тайпей (Тайвань) парафували доповнення за тарифними зобов`язаннями до двостороннього договору щодо взаємного доступу на ринки товарів і послуг у рамках вступу України до СОТ.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування