Тимошенко хотіла поставити свого Луценка

Субота, 17 червня 2006, 10:50

У суботу блок "Наша Україна" планує продовжити переговори в рамках "трійки" та провести консультації з Партією регіонів.

Про це журналістам повідомила керівник інформаційного управління блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді.

За її словами, в суботу заплановано декілька раундів переговорів. Зокрема, переговори з СПУ та БЮТ та консультації з Партією регіонів.

Мокріді зауважила, що на сьогодні можна констатувати категоричні розбіжності в рамках "трійки" з питань членства України в НАТО, у земельному питанні, щодо реформування правоохоронних органів, структури Кабміну, наявності урядових комітетів, а також щодо законопроекту №3207-1 (щодо внесення змін до Конституції, які стосуються місцевого самоврядування), проти якого категорично виступає БЮТ.

Мокріді додала, що до цього пакету розбіжностей "трійки" необхідно додати "певну істеричність, з якою діляться портфелі".

Вона розповіла, що у п’ятницю БЮТ заявив про своє бажання поставити свою людину керівником міністерства внутрішніх справ.

"З таким заповзяттям, з яким союзники претендують на ті чи інші посади, включаючи при тому і ті, які відносяться до повноважень президента, – де гарантія того, що коаліція не розвалиться при вирішенні питання при призначенні прибиральниці в районній адміністрації", - зазначила Мокріді.

Вона підкреслила, що "Наша Україна" ще раз заявляє, що ніяких офіційних переговорів з Партією регіонів не веде.

"Ми знаходимося в режимі консультацій. Навіть якщо і почнуться офіційні перемовини, то в першу чергу з тих тем, які розколюють країну – федералізм, мова, НАТО".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування