Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров порадив усім брати з "Нашої України" приклад відвертості

Субота, 17 червня 2006, 11:25

Переговори "Нашої України" у рамках "трійки" пройдуть о 12:00 у суботу, а консультації з Партією регіонів - о 14.00.

Про це повідомив прем'єр Юрій Єхануров в інтерв'ю журналістам у Києві в суботу по закінченні огляду виставки "100 кращих товарів України".

Прем’єр підкреслив, що "Наша Україна" має відкриту позицію і нічого не приховує на переговорах. Зокрема, на консультаціях з Партією регіонів обговорюватимуться питання членства в НАТО, євроінтеграції, ЄЕП, СОТ, мовне питання.

Єхануров також зазначив, що в питанні приватної власності на землю існують розбіжності з Соціалістичною партією.

За словами прем’єра, він особисто виступає за передачу землі у приватну власність. "Я поважаю їхню (СПУ) позицію. Гірше, коли все обіцяють – дай тільки посаду, ми тобі все дамо, але потім починаються незрозумілі речі", - сказав Єхануров.

Відповідаючи на запитання, чи можливе створення коаліції з Партією регіонів до 20 червня, він сказав: "Це залежить від того, коли переведуть статус консультацій в статус переговорів".

Прем’єр пообіцяв, що блок "Наша Україна" надаватиме всю інформацію про хід переговорів та побажав всім політичним силам відвертості у відносинах.

Єхануров також зазначив, що до питання розподілу посад з усіма переговірниками ще представники "Нашої України" не дійшли.

Він пообіцяв оприлюднити інформацію про результати зустрічей, як тільки вона з'явиться.

Водночас, відкриваючи виставку, в якій беруть участь підприємства - переможці Всеукраїнського конкурсу якості продукції, Єхануров зазначив: "В Україні є нормальні події – не тільки коаліцію створюємо – ще щось нормальне робимо".

УНІАН

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування