Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко відхрестилася від паспорта Пукача

Субота, 17 червня 2006, 11:43

Блок Юлії Тимошенко спростовує інформацію про членство в партії "Батьківщина" лідера угруповання, на квартирі якого СБУ виявила паспорт на ім'я Олексія Пукача.

Про це говориться в заяві БЮТ з приводу інформації, яку надала "Українська правда" з посиланням власні джерела.

БЮТ заявляє, що у списках членів партії "Батьківщина", чи інших політичних партій, що входять до БЮТ, списку депутатів БЮТ до Верховної Ради, у списках БЮТ до рад місцевих рівнів немає особи, яку б останнім часом затримувала СБУ за керівництво конвертаційним центром чи керівництво організованим злочинним угрупованням, або на квартирі якої б знаходився паспорт генерала Пукача, який перебуває у розшуку.

"Блок Юлії Тимошенко звертається до представників ЗМІ, зокрема "Української правди" з вимогою ретельніше перевіряти інформацію. А в керівництві СБУ та її прес-службі не займатись політичними провокаціями", - говориться в заяві.

Як повідомлялося, паспорт на ім’я Пукача було знайдено Службою безпеки під час викриття діяльності угруповання, яке займалось протиправними "конвертаційними" операціями, а також контрабандним ввезенням та реалізацією в країні дорогоцінного каміння першого порядку, зокрема алмазів, сапфірів, рубінів тощо.

За даними джерел "Української правди", керівник цієї організації є членом партії "Батьківщина" і навіть балотувався до однієї з місцевих рад.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування