Луценко вважає, що Пукач мертвий

Субота, 17 червня 2006, 16:10

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що колишнього міліцейського генерала і фігуранта справи про вбивство Георгія Гонгадзе Олексія Пукача вже немає в живих.

Таке припущення глава МВС висловив під час зустрічі з журналістами у Львові в суботу, коментуючи інформацію про те, що днями був знайдений закордонний паспорт Пукача.

"Для мене це абсолютна несподіванка, я не знаю, як це інтерпретувати. Відверто кажучи, я вважаю, що Пукача вже немає в живих. Я не маю права на цьому наполягати, але я так вважаю" - сказав Луценко.

За його словами, якщо "уже Кравченку (колишній глава МВС Юрій Кравченко) допомогли піти в інший світ", то малоймовірно, щоб "Пукача залишили, а його паспорт тримали для повернення в Україну".

На думку міністра, поява паспорта Пукача "це якась випадковість", однак глава МВС не виключає, що паспорт міг "виявитися там певним чином". "Це також можливо - серед нашого політикуму все можливо", - додав Луценко.

У п'ятницю Служба безпеки повідомила, що під час проведення спецоперації з викриття діяльності конвертаційного центру співробітники СБУ знайшли іноземний паспорт на ім'я колишнього начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача.

Пукач знаходиться в розшуку за обвинуваченням в організації убивства Гонгадзе.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування