Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Мороз відмовилися від посад Ющенка

Субота, 17 червня 2006, 16:36

Блок Юлії Тимошенко та Соцпартія погодилися винести за рамки коаліційних переговорів розподіл сфер відповідальності по посадах, призначення на які належить до компетенції президента.

"Сьогодні наші союзники зняли свою категоричність по тих посадах, які належать до компетенції президента", - повідомила керівник інформдепартаменту "Нашої України" Тетяна Мокріді.

За її словами, саме це стало поштовхом для "певного прогресу" у переговорах у форматі "трійки".

Водночас, Мокріді зазначила, що "переговорний процес іде важко, і це пов’язано з недосконалими змінами до Конституції".

За її словами, між представниками БЮТ, СПУ і "Нашої України" залишаються певні розбіжності в позиціях, зокрема "стосовно НАТО, землі, 3207, урядових комітетів".

Вона відзначила, що переговори в рамках трійки продовжаться у суботу та неділю, паралельно йтимуть консультації з Партією регіонів.

"Сьогодні робоча група від Партії регіонів надала свої пропозиції після ознайомлення з проектом коаліційної угоди, розробленої в рамках трійки", - сказала вона, додавши, що "Наша Україна" розпочала переговори "виключно з тих тем, які розколюють Україну, а саме НАТО, мова і федералізм".

При цьому, наголосила Мокріді, жодних посад на зустрічі з Партією регіонів не обговорювалося.

Також вона висловила сподівання, що формат коаліції "буде намальований найближчими днями". "І ми сподіваємося, що цей формат буде диктуватися не істерикою, а конструктивною роботою", - додала Мокріді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування