Тимошенко закликає членів "Нашої України" зрадити рідну партію

Понеділок, 19 червня 2006, 15:58

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає членів ради партії "Народного Союзу Нашої України" зробити вибір на користь України, а не рідної політичної сили.

"Я б хотіла звернутися до всіх членів ради "Нашої України" - в жодному випадку не піддаватися на провокації, які лунатимуть як пропозиції до створення коаліції з Партією регіонів", - сказала Тимошенко під час прес-конференції перед радою НСНУ.

"Я хочу звернутися до всіх здорових сил, щоб вони цю останню барикаду витримали – щоб на політраді вони не здали Україну. Не "Нашу Україну" – "Нашу Україну" вони можуть здавати, якщо на то є їх політичне бажання", - додала Тимошенко

"І я буду уважно слідкувати, чи є там (в "Нашій Україні") люди з національною свідомістю, патріоти, з хребтом, який не можна зламати об коліно високою командою", - заявила Тимошенко.

Вона сказала, що, очевидно, представники "Нашої України" покладуть перед президентом Ющенком "дві абсолютно узгоджені коаліційні угоди" - у форматі трійки та з Партією регіонів.

"Я здивувалася, коли один з представників робочої групи від "Нашої України" сказав, що між цими угодами немає розбіжностей. Я не думаю, що "Наша Україна" настільки наївна - що розбіжності бувають тільки у коаліційній угоді", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News