Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" побачили навколо "суцільну істерію"

Вівторок, 20 червня 2006, 16:01

У "Нашій Україні" вважають, що засоби масової інформації нагнітають істерію навколо створення парламентської коаліції.

"У мене виникає подив з приводу істерії, що штучно нагнітається засобами масової інформації та спонукає створити абияку коаліцію, якби тільки швидше", - сказав депутат від "Нашої України" Борис Безпалий, повідомляє прес-служба партії.

"Істерія, яка піднімається з приводу того , що “Наша Україна” намагається шукати порозуміння в цій державі, а не роздмухувати конфлікти, просто дивує”, - додав він.

Говорячи про створення коаліції, Безпалий зазначив, що експертами “Нашої України” напрацьований "дуже серйозний документ, за який не соромно перед Україною і світом".

"Разом з тим неврегульованими залишаються деякі принципові питання, яких не так багато, але які теж треба довести до пуття”, - додав він.

“На жаль, сьогоднішній істеричний виступ Юлії Тимошенко сприяє не порозумінню, а тільки викликає більше питань”, - сказав Беспалий.

За його словами, задля того, аби в майбутньому Верховна Рада мала змогу нормально запрацювати, треба шукати форми співпраці і з опозиційними силами, "тобто з Партією регіонів".

“На президентських виборах ми показали, що здатні до революційних методів, але ми здатні і до нормальних державницьких підходів. Дехто, схоже, ще не вилікувався від мітингової істерії і хоче весь час тримати країну в такому стані. Незважаючи на це, ми залишаємось оптимістами, і на це є всі підстави”, - сказав Беспалий.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування