ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ДО ЮЩЕНКА ХОДИЛА ВСЯ ПОМАРАНЧЕВА ТРІЙКА

Вівторок, 20 червня 2006, 20:16

Президент Віктор Ющенко сподівається, що формування парламентської коаліції перебуває на завершальному етапі.

Про це він заявив під час зустрічі з учасниками переговорів з формування парламентської коаліції.

На зустрічі були присутні лідер БЮТ Юлія Тимошенко, прем’єр-міністр Юрій Єхануров, голова політради НСНУ Роман Безсмертний і лідер Соцпартії Олександр Мороз, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко відзначив, що український народ, розчарований затягуванням процесу формування коаліції, покладає на створення парламентської більшості великі надії.

Ющенко відзначив, що для нього як президента принципово, що у процесі переговорів переміг здоровий глузд і на перше місце було винесено політичну угоду, в якій узгоджено всі необхідні реформи та курс України на євроатлантичну інтеграцію.

"Щодо внутрішньополітичного напрямку, в проекті коаліційної угоди також усе чітко висвітлено", – сказав Ющенко.

Ющенко наголосив, що при призначенні майбутніх урядовців слід насамперед враховувати їхні професійні та моральні якості.

Ющенко наголосив, що вимагатиме від майбутнього уряду активного діалогу з усім парламентом і сам як глава держави співпрацюватиме як із більшістю, так і з опозицією.

Президент також відзначив, що відповідальність за формування стабільної коаліції, виконання політичної угоди та закладеного в неї плану реформ лежить винятково на лідерах політичних сил, які створять коаліцію, – в першу чергу, на майбутньому прем’єр-міністрові.

Як відомо, раніше повідомлялося лише про зустріч президента з Юлією Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування