Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В УКРАЇНІ Є НОВИЙ ПРЕМ'ЄР

Вівторок, 20 червня 2006, 21:26

На зустрічі з президентом Віктором Ющенком у вівторок були остаточно вирішені кадрові питання, які були наріжним каменем на шляху створення помаранчевої коаліції.

Інформацію про це "Українське правді" підтвердило інформоване джерело.

Це означає, що в середу вранці у парламенті буде оголошено про створення коаліції в складі БЮТ, "Нашої України" і Соцпартії.

За словами джерела, "кадрові питання були погоджені в принципі, погоджена їх логіка".

У середу вранці на засіданнях фракцій будуть остаточно зібрані підписи депутатів під коаліційною угодою. І в першій половині дня про коаліцію буде оголошено "формально".

Сама коаліційна угода буде роздрукована в трьох екземплярах-оригіналах. Кожна сторінка тексту, у тому числі і доповнення, повинна бути завізована 3 підписами.

Прес-секретар президента Ірина Геращенко повідомила УП, що в ході зустрічі сторони "упритул наблизилися до кадрових питань", однак не стала конкретизувати інформацію, відзначивши, що "особисто на зустрічі не була присутня".

За даними джерела, сторони погодилися, що прем'єр-міністр буде представляти БЮТ, посада спікера відходить "Нашій Україні", перший віце-спікер – СПУ.

Співрозмовник УП не став відповідати на запитання, що змінилося в позиціях сторін, і які були додаткові умови, на яких буде базуватися майбутня коаліція.

Як відомо, від БЮТ на посаду прем'єра претендує Юлія Тимошенко. За даними УП, на 22 годину вона скликала раду Блоку.

У СПУ станом на 21 годину також продовжувалося засідання політради партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування