Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти звинувачують "Нашу Україну" в небажанні дружити з помаранчевими

Середа, 21 червня 2006, 11:25

Соціалісти вважають, що затягування створення демократичної коаліції пов'язано з тим, що остаточні рішення приймаються на Банковій, де є чіткий план дій на майбутнє.

Про це після закриття засідання парламенту заявив один із лідерів Соцпартії Микола Рудьковський.

"В черговий раз виступає представник "Нашої України" і заявляє, що їм ще щось потрібно, потрібно до п'ятниці. П'ятниця - це останній день", - зазначив Рудьковський.

"Я розумію, що на Банковій є чіткий сценарій, щоб затягнути до останнього дня, а потім наступного тижня, погрожуючи розпуском, президент примусить діяти Верховну Раду так, як йому захочеться", - додав він.

Рудьковський нагадав, що в Україні уже діють зміни до Конституції: "Я не хотів би стояти на одній нозі перед президентом, коли ми маємо парламентсько-президентську республіку".

Також представник СПУ висловив сподівання, що в депутатів "вистачить розуму прийняти вже сьогодні відповідне рішення і створити коаліцію".

Рудьковський також в черговий раз зазначив, що соціалісти пішли "на всі допустимі компроміси і вкотре продемонстрували, що для них непринципове питання посад".

Отож, у середу, за словами члена СПУ, ніхто не може звинуватити Соцпартію у тому, що вона затягує або зволікає з процесом створення коаліції.

"Ми бачимо відверте небажання наших партнерів створювати коаліцію в будь-якому варіанті в рамках цієї трійки", - додав Рудьковський.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування