"Нашій Україні" завадив не лише початок війни

Середа, 21 червня 2006, 11:27

Депутат "Нашої України" Юрій Павленко заявляє, що його фракція зможе проголосувати за прем’єра тільки після ухвалення рішень керівними органами партій–учасниць блоку.

Як пояснив Павленко, саме для зборів політичних рад і потрібна була перерва до 23 червня, яку пропонував оголосити в роботі парламенту Роман Безсмертний.

"Після того, як сьогодні вранці робоча група оголосила про завершення узгодження коаліційної угоди. Потрібно їх затвердити на радах партій блоку "Наша Україна", щоб вони зобов’язали своїх членів проголосувати за коаліцію", - сказав Павленко.

"Тому сьогодні до вечора будуть рішення партій блоку "Наша Україна", і потім ми його затвердимо на фракції", - додав він.

Водночас Павленко зазначив, що перенесення створення коаліції на 23 червня обумовлено тим, що 22 число є днем початку Великої Вітчизняної війни.

У свою чергу один з лідерів СПУ Йосип Вінський назвав таку причину надуманою.

"22 червня – це звичайний день. І знайти негативні моменти можна відносно будь-якого дня".

За словами Вінського, на зустрічі лідерів трійки у середу зранку було домовлено на 15 годину скликати загальні збори депутатів трьох фракцій. А вже о 16 годині оголосити про створення коаліції.

"Але, виявляється, "Наша Україна" не встигає до цього часу ухвалити потрібне рішення", – сказав Вінський.

На питання, які шанси Юлії Тимошенко посісти посаду прем’єр-міністра, він сказав: "Стопроцентні".

При цьому він висловив упевненість, що коаліційну угоду підпишуть всі депутати, які входять до трьох політичних фракцій-учасниць коаліції.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News