Морозу все одно - чи Порошенко, чи чорт

Середа, 21 червня 2006, 17:30

У середу політрада Соцпартії висловить своє ставлення до кандидатури Петра Порошенка на посаду голови Верховної Ради.

Про це журналістам сказав лідер СПУ Олександр Мороз, коментуючи рішення президії партії "Народний Союз Наша Україна" рекомендувати кандидатуру Порошенка на посаду спікера.

При цьому Мороз нагадав, що в коаліційній угоді не передбачено право вето на якусь кандидатуру, запропоновану одним із учасників коаліції.

"Назвуть вони чорта-біса, будуть голосувати, очевидно, за нього, якщо буде коаліція створена", - підкреслив Мороз.

Він сказав, що не хоче висловлювати особистих міркувань з приводу якоїсь кандидатури.

За його словами, якщо Порошенка буде обрано керівником парламенту, то "ясно, що некоректно висловлюватися проти голови якимось чином, краще в обличчя йому щось сказати".

За словами Мороза, якщо ця кандидатура уособлює позицію всієї "Нашої України", то з цим мають визначатися саме партійні органи.

Мороз підкреслив, що на минулому тижні з боку "Нашої України" було офіційно заявлено про те, що вони висувають кандидатом на посаду голови Верховної Ради Юрія Єханурова.

"Чому вони змінили своє ставлення до цієї кандидатури, треба вияснити окремо, і я не готовий давати коментарі", - сказав лідер СПУ.

Він зазначив, що йому поки що невідомо про рішення "Нашої України" щодо висунення кандидатури Порошенка на посаду голови Верховної Ради.

Як відомо, президія "Народного Союзу Наша Україна" підтримала кандидатуру Порошенка на посаду голови ВР.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування