Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ - ЗНОВУ ОПОЗИЦІОНЕР

Четвер, 22 червня 2006, 17:39

Партія регіонів заявляє про перехід в опозицію до чинної влади.

"Ми будемо жорстко контролювати дії влади з метою уникнення тих наслідків її правління, які можуть мати невідворотний характер. Ми залишаємо за собою право в критичний момент звернутися за підтримкою до народу", - сказано у повідомленні прес-служби партії.

"Ми не віримо в те, що створена нині коаліція, яка не враховує наших голосів, – а це голоси мільйонів жителів країни – виявиться здатною поліпшити життя народу", - йдеться у ньому.

"Регіонали" також упевнені, що існування коаліції "буде коротким, як нинішнє літо, й закінчиться, на жаль, новими величезними проблемами, з якими зіткнеться народ України".

Крім того, за словами представників партії, створення помаранчевої коаліції у парламенті засвідчило поглиблення розколу України.

"Ми всі сьогодні бачили, як розділилася зала парламенту, коли помаранчеві аплодували своїй коаліції. Так само сьогодні розділена й Україна", - сказано у повідомленні.

Партія регіонів також заявляє, що відтепер уся відповідальність за стан справ у державі "лягає на плечі помаранчевої коаліції та її лідерів Ющенка, Тимошенко і Мороза".

На думку "регіоналів", чинна влада "зважилася на продовження своєї авантюрної політики, яка вже призвела до досить жалюгідних результатів, які, тим не менше, є лише прологом до справжньої трагедії, що очікує Україну вже нинішньої осені".

За словами представників партії, створення помаранчевої коаліції - це результати "безпрецедентних за своїм цинізмом торгів за владу, за можливість і надалі використовувати керівні посади в державі з метою забезпечення як вузькопартійних, так і особистих інтересів".


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування