Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не чіпатиме Луценка і влаштує Єханурова на старе місце?

П'ятниця, 23 червня 2006, 10:27

"Наша Україна" має намір залишити на своїх посадах міністра промислової політики Володимира Шандру і голову Мінсім'ї та молоді Юрія Павленка.

За квотою "Нашої України", найімовірніше, залишиться на своїй посаді голова МВС Юрій Луценко, повідомляє "Дело".

Лідер "Нашої України" Роман Безсмертний знову стане віце-прем'єром з регіональної політики. АМКУ можуть очолити Олександр Бондар або Василь Гурєєв.

Найзакритішою для спілкування виявилася фракція БЮТ, пише видання. Їм вдалося довідатися лише, що комітет з свободи слова, швидше за все, очолить колишній шеф-редактор "5 каналу" Андрій Шевченко.

У той же час Юрій Єхануров, за попередньою інформацією, вже "працевлаштований" на посаду голови комітету з питань промполітики (у минулому скликанні Ради він його вже очолював).

Анатолій Кінах буде керувати комітетом з питань нацбезпеки. Депутат, колишній мер Маріуполя Михайло Поживанов очолить бюджетний комітет.

Комітет з питань закордонних справ, що дістався Соцпартії, очолить депутат Віталій Шибко, а комітет з питань економічної політики - депутат Сергій Матвієнков.

Опозиції віддали Рахункову палату і посади заступників голів парламентських комітетів.

Однак "регіоналів" це не влаштовує, пише "Дело". "Це ще питання, чи погодимося ми на такий розподіл посад", - сказав член Партії регіонів Тарас Чорновіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування