Лазаренко зібрався рулити областю з Америки?

П'ятниця, 23 червня 2006, 11:44

Керівник фракції Блоку Лазаренка в Дніпропетровськом обласній раді Павло Лазаренко має намір сформувати нову коаліцію в облраді.

Про це говориться в заяві Лазаренка, цитованій УНІАН.

Лазаренко має намір формувати коаліцію, якщо негайно не буде обрано керівництво облради.

"Події останніх днів показали, що в Дніпропетровській області панує повне безвладдя. Спочатку бійка в стінах облради, тепер відключення 1,5 мільйонів жителів області від питної води. Украй цинічний і безвідповідальний крок, за який дотепер ніхто не поніс належної відповідальності", відзначається в заяві Лазаренка.

На його думку, нинішнє керівництво області демонструє повну нездатність вирішувати соціально важливі питання, а робота нового депутатського корпусу всіма можливими і неможливими засобами блокується.

За словами Лазаренка, депутати його фракції не можуть допустити, щоб Дніпропетровська область перетворилася на арену нескінченних політичних бійок.

У випадку невиконання своїх вимог фракція Блоку Лазаренка "залишає за собою право вийти з нинішньої коаліції і відразу ж приступити до формування нової коаліції із силами, готовими працювати на благо нашого краю, наших людей".

Як повідомлялося, Дніпропетровська облрада тричі робила перерви в установчій сесії 5-го скликання, починаючи з 17 травня.

Дата наступного засідання невідома.

Фракція Блоку Лазаренка в складі 17 депутатів входить у демократичну коаліцію з фракціями Блоку Юлії Тимошенко, партії "Народний Союз "Наша Україна" і блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція", яка у цілому нараховує 49 депутатів.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News