Тренер збірної Тунісу обіцяє дати бій українцям

П'ятниця, 23 червня 2006, 13:13

Наставник збірної Тунісу Роже Лемер обіцяє зробити все, аби переграти збірну України і вийти до 18 фіналу чемпіонату світу.

Про це він заявив на конференції у четвер, повідомляє сайт "Чемпіон".

"У нашої команди дуже відповідальна місія. За нас вболіває дуже багато людей в Тунісі і в Німеччині. Ми повинні зробити все, щоб їх не розчарувати. У п`ятницю наша команда буде активно діяти і в захисті, і в нападі, і у півзахисті", - зазначив Лемер.

На питання журналіста, чи може він порівняти збірні Іспанії та України, наставник африканської команди відзначив, що це дві абсолютно різні, але сильні збірні.

Причому до гри із синьо-жовтими Лемер готує своїх футболістів по-іншому, ніж до поєдинку з Іспанією, який був програний 1:3.

Також Лемер відзначив, що збірна України – це не лише один Шевченко, якого так часто згадують туніські ЗМІ: "ця команда побудована не лише на грі одного Шевченка. Там ще є Воронін й інші гарні футболісти".

Як відомо, в матчі збірних України і Тунісу визначиться, хто з них вийде до 18 фіналу чемпіонату світу. Гра відбудеться о 17 годині за київським часом.

Про підготовку збірної до матчу читайте на сайті "Чемпіон".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування