Черновецький взявся за хабарників і наркоманів

П'ятниця, 23 червня 2006, 13:31

Київський мер Леонід Черновецький розпорядився підвищити зарплату працівникам апарату Київської міськдержадміністрації.

Про це він повідомив у п'ятницю на розширеному засіданні колегії КДМА, уточнивши, що це робиться в рамках боротьби з корупцією.

"Для того, щоб вони (чиновники) були порядними, ми, і я думаю, кияни нас підтримають у цьому, підвищили заробітну плату в центральному апараті, щоб мотивації брати хабарі жодної не було. Я дуже сподіваюся, що ми все-таки будемо боротися в такий спосіб з хабарництвом", - заявив мер.

Кажучи про розмір збільшення заробітної плати, Черновецький відзначив: "Сто відсотків преміювання, і для заступників там є в нас обмеження, там менше. Але я думаю, що зробимо ще менше, крім одного-двох, і це буде нормально".

Черновецький також сказав, що не задоволений роботою начальника головного управління здоров'я і медичного забезпечення Київської міськдержадміністрації Романа Макомели.

У зв'язку з цим мер доручив Макомелі протягом трьох днів надати новий план боротьби з наркоманією й алкоголізмом у Києві.

"Ви за три дні мені напишіть або у відставку підете. З такою боротьбою з алкоголізмом і наркоманією ми далеко не підемо. Я киян перетворювати в алкоголіків, наркоманів не збираюся", - заявив Черновецький.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування