Рибачук розповів, що призведе до відставки уряду, і поговорив про футбол

П'ятниця, 23 червня 2006, 14:04

Голова секретаріату президента Олег Рибачук заявляє, що невиконання домовленостей серед членів коаліції може призвести до розпаду коаліції та відставки Кабінету міністрів.

"В угоді передбачається механізм дії у випадку її порушення. Коаліція розпадеться", - зазначив він в п’ятницю на брифінгу, відповідаючи на питання про методи контролю за виконанням домовленостей між членами коаліції.

"Вихід з коаліції - це автоматична відставка уряду і, я думаю, і керівництва Верховної Ради", - сказав він.

Рибачук також додав, що "Конституція дала такі інструменти".

В той же час голова секретаріату нагадав, що, коли українська футбольна команда програла іспанцям 4:0 на Чемпіонаті світу, "на другий день прозвучала заява про те, що коаліція зайшла у безвихідь, і "Наша Україна" вийшла з процесу".

"Потім, коли результат наступного матчу був успішним, я так прийшов до президента вранці, кажу, ось пішов позитив. Уже виграли в футбол, напевно, зараз піде прогрес і у формуванні коаліції. Пройшов час, дивлюсь - у нас коаліція", - розповів голова секретаріату.

"У нас через декілька годин матч, я не хочу пов'язувати результати матчу з перспективами коаліції", - наголосив він.

"Але я хочу, щоб ми разом з вами побажали нашій команді перемоги, щоб ми разом з вами побажали нашій коаліції багато років успішної діяльності", - додав Рибачук.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News