Янукович "політично" не може критикувати помаранчеву коаліцію?

П'ятниця, 23 червня 2006, 14:33

Голова секретаріату президента Олег Рибачук вважає, що Партія регіонів не може виступати проти плану дій коаліції.

Про це Рибачук сказав на брифінгу в п’ятницю, нагадавши, що під час консультацій між "Нашою Україною" і Партією регіонів "фактично не було розходжень по угоді про коаліцію".

"В угоді говориться про програму дії членів коаліції, Регіони казали, що в них немає принципових розбіжностей в частині економічної програми, внутрішньої політики", - розповів Рибачук.

"Якщо не було проблем до створення коаліції в тому чи іншому форматі з "регіонами", очевидно, що вони не можуть виступати, і це було б політично нечесно, виступати проти того, з чим вони погодились", - наголосив він.

Водночас Рибачук зазначив, що президент наголошує на тому, що роль опозиції зараз є дуже важливою.

"Президент підтвердив, що він надає велику вагу політраді, як постійно діючому круглому столу, за яким будуть проговорюватись найбільш важливі для України питання", - сказав голова секретаріату.

Він також зазначив, що Партія регіонів не може поводитись деструктивно. "Тому що це політична сила, яка користується найбільшою підтримку виборців в багатьох з областей, вона має владу. Розхитування човника може бути цікаво, але неефективно", - додав він.

Він також наголосив, що Партія регіонів позиціонує себе, як відповідальна сила.

"Вона вже зараз має всю повноту влади в Криму, і через 100 днів можна буде казати про результати, оскільки там ніхто не заважає показати, на що здатна політична сила, яка в кожному ролику говорила: "Голосуйте за нас, і через два дні заживете краще", - сказав Рибачук.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...