У середу Тимошенко і Порошенко сядуть у крісла?

П'ятниця, 23 червня 2006, 15:09

Парламент зможе провести голосування з обрання спікера Верховної Ради і прем'єра не раніше середи, 28 червня або четверга, 29 червня.

Такий прогноз в інтерв'ю журналістам зробив лідер СПУ Олександр Мороз, повідомляє Ліга.

Він повідомив, що у вівторок, 27 червня, Верховна Рада планує розглянути питання формування парламентських комітетів і предмету їхньої діяльності.

Ця процедура може зайняти цілий день, і тому кадрові питання будуть розглянуті, швидше за все, вже в середу або в четвер.

При цьому Мороз зазначив, що фракція "Наша Україна" дотепер не ухвалила рішення щодо висування кандидатури на посаду спікера парламенту.

***

Водночас, як повідомив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний, депутати з цієї фракції, які не підписали коаліційну угоду, зроблять це, як тільки повернуться в Україну.

Він зазначив, що ці депутати не підписали угоду, тому що зараз перебувають за межами України.

"Як тільки троє приїдуть на територію України, вони підпишуть. Ми не хотіли робити попередні підписи або факсиміле", - зазначив Безсмертний, повідомляє УНИАН.

Разом з тим депутат Геннадій Удовенко повідомив, що підписав угоду ще в середу і не розуміє, чому його прізвище називалося в ЗМІ серед тих, хто не поставив свій підпис під цим документом.

Як відомо, у четвер представник фракції "Наша Україна" Михайло Поживанов повідомив, що свої підписи під угодою про створення коаліції не поставили Руслана Лижичко, яка знаходиться за кордоном, і Удовенко, який відзначає своє 75-річчя.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...