Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку сподобалися молоді урядовці

Субота, 24 червня 2006, 22:09

Президент Віктор Ющенко високо цінує внесок молоді в демократизацію країни та переконаний, що процес омолодження української влади має продовжуватися.

"На вашу віру в Україну, вашу освіченість, патріотизм, на ваші сучасні погляди на життя сподівається влада, залучаючи молодих до найвищих посад", – сказав він у радіозверненні з нагоди Дня молоді, звертаючись до юнацької аудиторії.

Президент висловив переконання, що для реалізації тих "амбітних цілей", що ставить перед собою суспільство – проведення реформ, регіональне лідерство, членство в Євросоюзі – безперечно, потрібні "енергія, запал і наполегливість юності".

Президент підкреслив, що пишається приходом до владних коридорів все більшої кількості молоді.

"Формуючи команду, я зробив ставку на молодих професіоналів, і вважаю, що не помилився, коли запропонував прийти в уряд 30-річним. Наймолодші міністри стали чи не найуспішнішими урядовцями", - сказав він.

"Це – віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко, міністр сім’ї та молоді Юрій Павленко, міністр транспорту і зв’язку Віктор Бондар, міністр економіки Арсеній Яценюк, який лише за 8 місяців зробив колосальну роботу щодо вступу України до Світової організації торгівлі", - сказав Ющенко.

Він висловив переконаний, вже цієї осені Україна стане членом СОТ.

Президент також висловився за необхідність активізації молодіжних та дитячих громадських організацій.

Ющенко нагадав, що торік Україна офіційно приєдналася до Болонського процесу, а відтак українці зможуть конкурувати за гідне місце роботи з молоддю з інших країн.

Він також нагадав, що цього року в рамках боротьби з корупцією у вищих навчальних закладах і школах було проведено експериментальне незалежне тестування понад 40 тисяч випускників.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: