Симоненко усіх навчить не платити за комунальні послуги

Понеділок, 26 червня 2006, 14:12

Компартія вимагає від Кабміну і НКРЕ скасувати постанови про підвищення тарифів на енергоносії і планує у вівторок провести акцію протесту.

Про це говориться в заяві Штабу протестних дій КПУ, повідомляє прес-служба партії.

"Комуністи розцінюють дії президента Віктора Ющенка і прем'єра Єханурова як антинародні і спрямовані на подальше зубожіння народу України", говориться в заяві.

На думку КПУ, сума витрат на житлово-комунальні послуги для трудящих не має перевищувати 10% від сукупного сімейного прибутку.

Також Компартія пропонує розробити й опублікувати економічно обґрунтовані нормативи споживання енергоносіїв і комунальних послуг.

Крім того, комуністи пропонують спростити й удешевити систему управління житлово-комунальним господарством.

"Встановити в будинках і квартирах малозабезпечених громадян прилади витрати газу, холодної і гарячої води за рахунок місцевих бюджетів", - заявляють у КПУ.

Також комуністи вимагають від президента, уряду і парламенту доручити органам внутрішніх справ і прокуратури провести розслідування фактів "необґрунтованого стягування з громадян завищених тарифів на житлово-комунальні послуги в 2004-2006 роках".

"У випадку невиконання наших вимог ми залишаємо за собою право проведення акцій масового протесту, із закликом бойкотувати оплату комунальних послуг по завищених тарифах", - говориться в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування